lördag 9 mars 2013

Strålande väder idag...

... och det måste man ju ta vara på, eller hur? Vi valde att njuta av vädret genom att städa inomhus och då kan man ju lätt fundera på hur tusan vi tänkte... Älskar vårsolen men det jäkliga med den är ju att man får värsta ångesten och paniken när den lyser in för det ser ju rent ut sagt förjäkligt ut på skåpluckor golv osv...Men visst har vi varit ute också och mysigt som tusan var det att sitta ute på bron och dricka kaffe och känna hur solen värmer!

Stängde in Tyra i buren under tiden vi dammsög och kan ju informera att under den stunden var vi ju inte direkt världens bästa husse och matte, jäklars så upprörd hon var! Men efter en stund blev hon tyst och då fick hon komma ut igen och nu är vi det bästa som finns igen ;-) Grabbarna älskar hon också och dem henne trots att de tycker hon blir lite "för mycket" emellanåt ;-)

Tello & Tyra

Folke & Tyra
Tage och Tyra har jag inte lyckats få nåt kort på än då han tycker att hon är liiite för oberäknelig för att våga lägga sig och slappna av bredvid. Tages filosofi just nu är snarare att om Tyra är i närheten så gäller det att vara på sin vakt ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar