söndag 28 april 2013

Nu är det som bäst!


Älskar verkligen våren, blir på så bra humör och dessutom vet man att det liksom bara blir ännu bättre. Tänk att sol, värme, snösmältning, orrspel, sädesärlor och till och med krattning kan få en att må så förbaskat bra - trots en vidrig tandvärk.... ;-)

Tandvärken har jag gjort mitt bästa att ignorera med hjälp av bla alvedon och förutom lite måsten inomhus så har vi tillbringat mesta delen av helgen utomhus - underbart! Igår var My och Hugo här och det är kul att se hur bra Hugo och Tyra går ihop ;-) 


La ett premiärblodspår åt Tage och Magnus idag, det är ju bara jag som gått spår med honom förut men nu är de ju meningen att Magnus ska "ta över" ;-) Gick riktigt bra förutom lite förvirring i mitten av spåret. Jag tror det nyss hade gått rådjur tvärs över spåret och med tanke på att det är första spåret för i år så är det inte alls konstigt att förvirring uppstår i söta lilla labbeskallen ;-)

Spårning pågår och husse gör sitt bästa för att hänga på ;-)

Framme vid målet - duktigaste killarna!!!!
 Och när klöven väl var hittad så ville jag naturligtvis ha en fin bild på snyggaste killarna och Tage är ju världsvan på det här med att posa framför kameran!

- Men husse, det är ju jaaaag som ska ha klöven i munnen - inte du!
- Puh, ordningen återställd! Nu kan du knäppa kort matte!
Nu måste vi se till att lägga ett nytt spår ganska snart så de får rutin både Tage och Magnus. Vem vet, på onsdag kanske det blir ett livespår för då är det ju bockpremiär! Nu får vi verkligen hoppas att det inte blir nån skadeskjutning men de brukar ju kunna skutta iväg typ 50 meter innan de lägger sig och i så fall blir det ett bra men kort litet spår ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar