lördag 19 oktober 2013

Kunde liksom inte bli bättre ;-)

Underbar dag på alla sätt och vis! Började dagen med harjakt och Tello var jätteduktig idag, blev riktigt spännande en stund men tyvärr fick vi inte se haren. Antagligen har den blivit vit och då snön inte kommit än så är den luriga lilla rackaren inte dummare än att den håller sig inne i värsta slyn så den inte syns ;-) Hade förstås kameran med mig men själva huvudpersonen (Tello) lyckades inte fastna på bild, blev bara som en suddigt plump.... Tur att jag hade andra linslusar med mig ;-)

Kolla blicken på LillTyrisen!

Finaste kärleken!

En glad Danne ;-)

Mamma eller pappa Kungsörn, vi såg en av ungarna en stund tidigare. Maffiga pippisar som är himla häftigt att få se men inget vi vill ha här hemma :-(
När klockan närmade sig 11 så kom Tello tillbaks till bilen och var jättetrött. Vi såg dessutom att han hade skavsår på tassarna så vi avslutade, satte vi in honom i bilen och åkte hem. Efter en stund kom My och Hugo och hälsade på så Tyra och jag tog med oss dem till Rismon på en liten prommis och lite träning. Kul är att Hugos lilla Labrador-gen börjar ge sig till känna. Helt plötsligt är dummysar jätteskoj och han gör riktigt fina sök, duktiga killen!! Även Tyra fick sig lite träning både i morse samt på eftermiddagen med My och Hugo.

Bus!!!!

Sötisarna posar ;-)

Puss på dig!

Glädje!

Duktiga killen!!!

LillHugge ser inte direkt ut att vantrivas med dummyn ;-)

Lilla SötTjejen med storörorna har full fart in!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar