lördag 30 november 2013

Tinnitus?

Ett konstant pipande i öronen kan vad jag hört vara tinnitus men så är inte fallet här ;-) Sedan i torsdags är Tyra i höglöp och i samband med det försvann lugnet här hemma på Solvallen, herreguuuud vilket pipande!!!! Tellos "stövarpip" har tiodubblats i styrka, Tage låter som en åsna och Folke är yrare än yrast. Tack och lov att vi har haft Danne här i veckan som har varit hundvakt på dagarna när vi jobbat. På kvällarna varvar vi Tyra med grabbarna i burarna så alla får vara lös inne i omgångar. Förutom oljudet så går det trots allt riktigt bra. Grabbarna äter som de ska och förutom att de är döva, blinda och endast tänker med "lillen" för tillfället så mår de bra trots omständigheterna. Tyra, hon är mest fundersam och förstår nog inte riktigt vad som händer ;-)

Igor bevakar Tyras mat ifall hon skulle bli mätt o lämna lite ;-)
 Igår hade vi födelsedagsfirande med Mysan som fyllde hela 19 år, grattis igen gumman! Mysig eftermiddag och kväll hade vi ;-) Trevligt hade vi också på torsdag kväll då vi var på hundmodevisning i Birsta, My och Hugo var några av modellerna. Söta var de men har tyvärr ingen bild på dem. Hundar i alla möjliga olika raser var med, allt från Engelsk bulldog till en liten Norrbottenspetstik ;-)

Bild från Sundsvalls Tidning ;-)
Nu är det dags att börja förbereda lite inför kvällens trevligheter med våra jaktkompisar med respektive ;-) Blir en middag i Knipans tecken (svart/vit) och varmrätten blir då förstås - Knipa! Maten ska grabbarna fixa ;-)

5 kommentarer:

  1. Ha ha ha va kul att du var på modevisningen, har läst om den. Misstänker att den lilla norrbottenspetstiken var Maria Bloms "Trissa" :-) Hoppas det fortsätter att gå bra med killarna därhemma med Tyra som störningsobjekt. Ha en skön helg som jag såg tyvärr ska bli stormig.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag känner igen namnet så det var nog hon ;-) Ha en trevlig helg ni också!

    SvaraRadera
  3. Jo det var Maria , svart vit middag - går ni all in med klädsel o allt ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, var och köpte två fian vita pärlhalsband och ett armband i samma igår, blir fint till min svarta nya klänning ;-)

      Radera